Vänner kommer och går, och bara några består

2013-03-16 @ 03:13:00 | Bragen
Alla har vi vänner, bekanta eller nära. Vi vill alla ha den där Bästa Vännen, den som man alltid hittar tillbaka till, den man kan prata om allt med. Jag har turen som har fått en sån vän.Visst det har inte varit perfekt men vi har alltid kämpat oss tiillbaka på rätt spår Igen. Min bästa vän heter Mathilda, hon är ett år äldre än mig men ändå så är vi nästan som tvillingar. Vi tänker likadant, tycker ja nästan samma sak, inte hela tiden men ibland hehe.. Vi förstår varandra, vi vet exakt på vilka humör vi är på. varken jag eller hon har varit världens snällaste mot varandra men vi har alltid kunnat be varandra om ursäkt. Hur är hon som person. Underbar, perfekt. Hon är otroligt snäll, social, bara lågtt IQ, hehe... Min humor har hon, därför är det så kul när vi är tillsammans, vi skrattar åt allt. Jag är den stressiga, haha vill alltid komma i tid envis är jag med.. Det vet hon. Varför skrivet jag detta? Jo för jag vill verkligen att hon ska veta hur mycket jag faktiskt älskar henne, vi är lite som ett par, vi har våra stunder, men stunderna vi har tillsammans är de bästa. Jag blir så lycklig utav dig Mathilda, du ger mig hopp, du förstår mig, du finns, du är en utav de bästa människorna i mitt liv. Du är min  syster, tvilling, du är mitt allt. Skiter i allt som har hänt nu, all drama som bestod förut, jag älskar dig så sjukt jävla mycket, trots att jag ibland kan störa mig på dig utan anledning så älskar jag dig, över hela mitt hjärta. Vi har känt varandra i snart 13 år, och mer år ska  det bli.

söndag, en dag med många tankar

2013-03-10 @ 13:54:08 | Bragen
Är hemma hos farbrorn min som vi firade igår eftersom att han har nu fyllt 50 år, det blev en riktig trevlig kväll men manskapet var lite väl högljuda, dock så var det ändå väldigt mysigt. Ligger just nu i soffan och kollar på teve med min farmor, bror och hans fickvän. De andra är nere i festlokalen och städar, sknt att slippa det jobbet hehe.. Känner att jag börjar bli sjuk men jag  måste oturligt nog till UMO på mådag klockan 17:00 så vi får se hur det blir. Måste börja lägga upp mer utav min träning tror jag, så ni har något mer att läsa om. Nu ska jag fortsätta kolla på teve, lat som jag är hehe.. 

Back in school

2013-03-05 @ 13:32:21 | Bragen
Sitter i skolan. Har svenskalektion. Alla läser och lilla jag är redan klar med det jag ska göra så jag gör ett litet smyginlägg nu när ingen ser. Ska till min pappa idag, han ska vara snäll och hämta mig ifrån jobbet och medans så ska jag umgås med William, har inte träffat honom på en hel vecka.. Min syster vill att jag ska vara barnvakt men honom får ta att respektera att jag ibland vill ha min egna fritid för mig själv, och inte lägga ner tid på att vakta hennes barn. Jag var barnvakt igår, så känner att jag har varit snäll mot henne, men hon verkar ju inte ha något som helst IQ just nu. NU ska jag återgå till "arbetet", puss.

Be you

2013-03-04 @ 23:32:30 | Bragen
Imorgon drar jag till skolan, orkade inte dag kände jag så jag "försov mig". Vet inte riktigt vad jag ska bjuda på. Har legat hemma och kollat på Supernatural, Dean är så snygg jag varje gång jag ser honom.. Vill bara teleportera mig in i teven och kyssa honom, åååh min drömman.. Fick sedan vara barnvakt åt Felicia och närhon sedan kom hem satte vi oss ner och åt medan Dorotea låg oc sov, mysigt. 
 

The days goes so fast

2013-03-03 @ 11:40:49 | Bragen

Det är redan söndag, har varit en mysig vecka med vänner och familj. Dock blev det lite försämrat i slutet av veckan då det blev lite drama utan anledning, suck på dom människorna! Jag vaknade precis, och känner mig ganska utvilad. Min kusin Johanna sov kvar hos oss och hon ville ligga bredvid lilla mig så man slapp iaf att somna ensam inatt! Ska snart upp och äta lite frukost, mobilbloggar just nu och som vanligt varje morgon kan jag aldrig sluta hålla på med min lilla telefon, verkligen aldrig haha...


Cookies

2013-03-02 @ 14:33:54 | Bragen

Dessa skapelser tog jag mig tid att göra igår, dock så är de tyvärr slut idag haha. De var rätt så goda faktiskt. Idag ska jag nog bara vara hemma och lata mig, Camellia ville ses så hon kommer komma sen. Vi har en del att snacka om kan man ju säga.


Fucked up night yesterday

2013-03-01 @ 18:19:52 | Bragen
Igår kan jag säga att det blev en riktig random kväll. Att en del människor har ett sånt brist på liv att de är tvungna att börja skapa onödig drama, patetiskt. Blev så arg igår att jag skakade i flera timmar! Men nu försöker jag strunta i det. Har precis rensat ut lite kläder, har dock en del kvar som ligger i tvätten och jag vet knappt hur det ska få plats i mina lådor nu?! Har verkligen jättemycket kläder utan att jag tänkt på det men mina lådor är redan fulla, och har en hel smuttskorg med ännu mer kläder! Hur ska detta gå.. Mamsen ligger och sover just nu men jag hoppas på att hon vaknar snart så att hon kan börja med maten. Men hon är trött så jag förstår. Funderar på om jag ska träna idag, eller så gör jag nog det imorgon, har skadat en sena vid mitt knä dock som gör fruktansvärt ont så vet inte hur detta ska gå. Men vi får se hur det blir. Nu ska jag vila lite, vi hörs.
 
 me today.

Like I promised

2013-03-01 @ 16:34:28 | Bragen

Hade ju som sagt shoppat denna vecka, i onsdags och i torsdags. De första tre tröjorna köpte jag igår i Uppsala på en secondhand butik, det var asbilligt och tyckte att tröjorna var min stil, de mörkblå jeansen är även från den butiken och kostade endast 85:- kr! Tröjorna var det halva priset på så jag passade ju på kan man säga haha! De andra tröjorna kommer ifrån cubus, bikbok och gina tricot. De ljusa jeansen kommer också ifrån Cubus för endast 199:- kr, så nu har man en del nytt i garderoben iaf hehe..