Shopping shopping och shopping

2013-02-27 @ 19:06:27 | Bragen
Lyckades göra mig av med alla pengar jag hade lyckats få ihop idag haha. Blev en visit på Donken också vilket blev en halv hundring, så blev ju runt 550 kronor kvar som jag mycket väl spenderade på kläder haha. Köpte en söt stickad tröja från Gina, två stickade tröjor från BikBok och ett par besha jeans från Cubus. Jag lägger upp bilder på kläderna efter att jag har ätit middag, och det blir lite mer uppdatering om dagen också. 

Vad gör jag uppe vid den här tiden?

2013-02-27 @ 08:21:53 | Bragen
Vaknade för omkring tjugo minuter sen och då undrar ni säkert, vad gör hon uppe såhär tidigt på ett sportlov? Jo, för om ens pappa bor ute på landet så måste man dra upp extra tidigt för att hinna med bussarna. Dock så har jag nog lyckats göra så att pappa min ska skjutsa mig så att jag slipper skynda mig hem.

Som sagt, ska ju shoppa idag med Erika och Amanda så måste hinna hem och sånt där i mellan åt, för jag vill inte direkt gå runt med en fet väska i centrumet. Så ska först hem, sedan drar jag till Amanda så ska vi sedan möta upp Erika vid stationen efter tolv tiden. Så det ska bli skönt med lite skjuts. Måste annars ta bussen härifrån mot väsby och sedan byta mot tåg till Märsta, skitjobbigt och tråkigt, tar ju runt 40 minuter att åkadå och med pappa tar det 30 minuter kanske mindre. Så nu ska han och jag äta frukost och sedan åka, ha en bra morgon!

Feeling good

2013-02-26 @ 20:55:40 | Bragen
Har kommit ur badet, smörjt in mig i ansiktet och känner mig såå fräsch! Att bada gör en verkligen så avslappnad, man kan koppla bort allting och istället bara tänka på sig själv. Musiken gjorde ju det extra positivt! Just nu dricker jag ett glas cola med frysta jordgubbar till, det är riktigt gott kan jag säga! Imorgon blir det att dra på en shoopingrunda med Erika och Amanda, ska bli mys! Har kämpat för att få ihop pengarna, så jag ska njuta av dagen. Nu blir det mys framför teven, puss.
 

Right now

2013-02-26 @ 19:13:17 | Bragen

Relax

2013-02-26 @ 18:44:20 | Bragen
Ska ha lite tid för mig själv nu ett tag, länge sen jag hade det. Ska bada om en stund, sitter just nu med en hemmagjord ansiktsmask som ska av om 8 minuter. Ska tydligen hjälpa mot finnar, skriver efter badet om det hjälpte nånting mot min acne. Skriver isf upp recpetet här på bloggen! Ska bli så skönt att bara chilla nu med "ne yo" som relaxmusik, älskar honom och hans röst. See ya.

Project runway

2013-02-16 @ 12:29:58 | Bragen

Ligger och försöker vakna till framför project runway och väntar på att mamsen ska komma hem så hon kanske kan laga någon god frukost, sen blir det vidare mot gymmet!


Valentines day tomorrow

2013-02-13 @ 18:27:19 | Bragen
Imorgon är det alla hjärtans dag. Ska väl fira den med en speciell person, tänker dock inte avslöja vem hehe.. Men får hoppas på något mysigt, helst stannar jag inne pågrund av all denna snö, orkar inte med kylan! Har dessutom lyckats få svinkoppor.. Kul..

Tomorrow is it time to get fit and start my new lifestyle

2013-02-05 @ 16:35:43 | Bragen
Hej på er!
Har nu varit barnvakt, tagit mig en lång skön dusch och försökt att plugga men insåg att jag inte kunde göra det pågrund av att jag har allt arbete i skolan.. Om en stund blir det Semledags! Mamma har gjort egna, vilket jag helst föredrar faktiskt. Mycket godare än köpta. Dock så måste jag börjar dra ner på alla sötsaker eftersom att det inte ger en sådan bra energi till kroppen. Så imorgon kommer jag börja äta mer hälsosamt men även mat som jag går upp i vikt av, för de är något jag behöver och vill göra. Morgondagens träning består nog av att gå en timme i en såkallad "trappmaskin" på mitt gym jag ska börja på. Man tränar mest rumpa och ben då, och man känner verkligen hur det bränner. Mitt mål är ju att få min drömkropp till sommaren, men det som jag fokuserar mest på är då mina ben, men jag måste såklart träna allt då, Så får hoppas att jag sernågra föränringar inom nån månad! Nu blir det semlor!

Isn't she lovely, isn't she wonderfull

2013-02-05 @ 14:24:21 | Bragen
Har varit hemma i två dagar nu ifrån skolan, har varit väldigt skönt, slippa gå upp s himla tidigt om mornarna. Men imorgon ska jag nog möjligtvis till skolan och lida. Om en stund ska jag försöka göra så att lilla Dorotea somnar och sedan ta att plugga lite inför SO:n och lite av engelskan. Svenskan är jag efter med men man har ju iaf en liten ursäkt eftersom att man varit borta lite den här veckan hehe.. Dessutom så glömde jag spara allt mitt svnskaarbete på skrivbordet så har inte kunnat nå informationen jag behöver.. Men vi hoppas det löser sig! Nu är det barnvaktdags..
För en stund sedan när hon låg och vilade så sött.
Älskar denna bild, tagen utav hennes Faster, helt underbar. Mosters älsklng..<3

Mina tre favoriter

2013-02-03 @ 20:06:30 | Bragen
 

Nu sätter vi igång bloggandet!

2013-02-02 @ 15:18:00 | Bragen
Nu kör vi! Detta har varit en väldigt lång bloggtorka! Men nu sätter jag igång igen! Under hela mitt förra år och början av detta så har det varit väldigt mycket hit och dit, väldigt mycket drama. Har även piercat mig och nu fixat mig mitt gymkort och samlat på mig lite nya träningskläder. Julen har seglat förbi och även nyår, och kan säga att julen var nog inte så himla trevlig för min del, hade gått och blivit sjuk med feber. Men detta nyår var mitt bästa. Jag uppdaterar lite senare när jag har något mer roligt att berätta, nu ska jag städa lite.